درمان دیابت با جراحی اسلیو معده
در این نوشته دکتر شهاب شهابی در مورد درمان دیابت با جراحی اسلیو معده و بهبود و کاهش مصرف دارو های دیابت با کاهش وزن به روش جراحی اسلیو معده صحبت می کند.
افراد زیادی نمی دانند که دیابت به روش های مختلف قابل درمان می باشد. تغییرات سبک زندگی مانند داشتن رژیم غذایی و ورزش می تواند راه طولانی را برای مدیریت این بیماری باشد، اما همیشه برای جلوگیری از پیشرفت آن و ایجاد سایر عوارض جدی سلامت کافی نیست. جراحی کاهش وزن به عنوان راه حلی برای افراد مبتلا به دیابت گزینه مناسبی می باشد. ما در این مقاله درباره درمان دیابت با جراحی اسلیو معده صحبت می کنیم.
بهبود دیابت با روش جراحی اسلیو معده
اضافه وزن اغلب نقش بسیار مهمی در ایجاد دیابت نوع 2 دارد، زیرا این بیماری ناشی از مشکلات متابولیسم بدن است. کاهش وزن زیاد نقش مهمی در کاهش و بهبود دیابت به خصوص دیابت نوع 2 دارد.
جراحی چاقی می تواند ابزار موثری برای بهبود و درمان این بیماری می باشد. بهعنوان یک جراح کاهش وزن، از نزدیک دیدم که چگونه انواع روشهای جراحی چاقی مثل جراحی اسلیو معده میتوانند به بیماران مبتلا به دیابت از نوع 2 کمک کنند تا مقدار زیادی از وزن اضافی خود را به سرعت کاهش دهند، که میتواند وابستگی آنها به داروهای دیابت را کاهش دهد یا به آنها پایان دهد.
اگر دیابت نوع 2 دارید و به دنبال جراحی کاهش وزن هستید، شما می توانید جراحی اسلیو معده را به عنوان یک روش برای درمان دیابت استفاده کنید.
چه زمانی جراحی چاقی به بیماران دیابتی توصیه می شود؟
جراحی چاقی در برای افرادی که معیارهای خاصی را دارند در دسترس است. این شامل:
- شما دارای BMI 40 یا بیشتر، یا BMI بین 35 تا 40 و یک بیماری مرتبط با چاقی هستید که در صورت کاهش وزن ممکن است بهبود یابد (مانند دیابت یا فشار خون بالا)
- شما تمام روش های کاهش وزن دیگر مانند رژیم غذایی و ورزش را امتحان کرده اید، اما برای کاهش وزن یا حفظ آن تلاش کرده اید.
- شما با پیگیری طولانی مدت پس از جراحی موافقت می کنید، مانند ایجاد تغییرات در سبک زندگی سالم و شرکت در معاینات منظم
جراحی چاقی دقیقاً چگونه به دیابت نوع 2 کمک می کند؟
دیابت نوع 2 زمانی برای افراد رخ می دهد که بدن فرد در برابر انسولین، هورمون تنظیم کننده قند خون مقاوم می شود. هنگامی که بدن در برابر انسولین مقاوم شود، افزایش بیش از حد قند خون دشوارتر می شود که می تواند منجر به افزایش خطر بیماری قلبی ، سکته ، نارسایی کلیه و حتی نابینایی شود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.