ترک سیگار و مشروب یک ماه قبل از عمل تا ۶ ماه بعد از جراحی چاقی
در این نوشته دکتر شهاب شهابی در مورد ترک سیگار و مشروب یک ماه قبل از عمل تا 6 ماه بعد از جراحی چاقی، عوارض مصرف سیگار برای بیماران کاندید جراحی چاقی و همچنین خطرات سیگار کشیدن قبل از جراحی چاقی صحبت می کند.
افراد سیگاری نسبت به افراد غیر سیگاری در معرض خطر بیشتری از عوارض پس از جراحی چاقی از جمله اختلال در عملکرد قلب و ریه، عفونت ها و تاخیر در بهبود یا اختلال در بهبود زخم قرار می گیرند. ما در این مقاله درباره ترک سیگار یک ماه قبل از عمل و 6 ماه بعد از جراحی چاقی صحبت می کنیم.
ارتباط بین جراحی چاقی و ترک سیگار
روشهای چاقی مانند اسلیو معده یا جراحی بای پس معده با محدود کردن مقدار غذایی که معده میتواند نگه دارد، باعث کاهش وزن افراد می شود.
انجام عمل جراحی کاهش وزن می تواند یک تجربه تغییر دهنده زندگی برای افرادی باشد که با چاقی دست و پنجه نرم می کنند. این جراحی به بیماران برای به دست آوردن وزن ایده ال کمک می کند و آن ها را برای داشتن یک زندگی سالم ترغیب می کند. اگر چه این جراحیها موثرترین روش برای مقابله با چاقی در نظر گرفته میشوند، ولی موفقیت آن ها به پیروی از رژیم غذایی سالم، ورزش روزانه و تغییر سبک زندگی بستگی دارد. همچنین ترک سیگار و مشروب نیز در بهبود روند جراحی شما کمک می کند.
یک جراحی چاقی موفق می تواند تنها انگیزه ای باشد که یک فرد سیگاری برای ترک این عادت به آن نیاز دارد. ترک دخانیات همیشه ایده خوب و مناسبی است و عمل جراحی چاقی شما می تواند همان چیزی باشد که پزشک دستور داده است.
ترک سیگار قبل از جراحی
ترک سیگار یکی از بهترین کارهایی است که می توانید برای بهبود سلامت خود انجام دهید. در نظر داشته باشید که اگر مدت زیادی سیگار می کشید، ممکن است ترک آن خیلی سخت و یا حتی غیرممکن به نظر برسد. ممکن است تعجب کنید، ترک کردن سیگار پس از چندین سال سیگارکشیدن چگونه می تواند در چند هفته قبل از عمل جراحی شما تفاوت ایجاد کند؟
حقیقت این است که ترک سیگار تنها 4 تا 6 هفته قبل از جراحی و دور ماندن از سیگار پس از آن میتواند خطر عوارض جدی جراحی چاقی را کاهش دهد و به بهبود سریع تر کمک کند. متخصصان بهینه سازی جراحی با شما همکاری می کنند تا به شما کمک کنند تا سیگار را ترک کنید تا قبل از انجام عمل جراحی در بهترین حالت ممکن قرار داشته باشید.
4 علت مهم ترک سیگار قبل از جراحی
افراد سیگاری در معرض خطر بالایی را برای ایجاد عوارض در حین و بعد از جراحی چاقی قرار می گیرند. همچنین این عوارض می تواند خطر تهدید کننده زندگی فرد باشد. در این جا چهار دلیل وجود دارد که سیگار کشیدن شما را در معرض افزایش خطر مشکلات قرار می دهد:
- سیگار از بهبودی جلوگیری می کند.
بدن شما به یک منبع سالم اکسیژن برای کمک به بهبودی پس از جراحی نیاز دارد. هنگامی که سیگار می کشید، مولکول هایی که اکسیژن را در سراسر بدن شما حمل می کنند، به نام هموگلوبین، قادر به حمل مقداری اکسیژن به اندام ها و بافت های شما نیستند. در نتیجه، بدن شما از اکسیژن مورد نیاز برای ترمیم زخم ها و ساختن بافت جدید سالم محروم می شود. سیگار کشیدن همچنین باعث باریک شدن رگهای خونی میشود که میتواند از رسیدن خون و مواد مغذی اکسیژن به زخم در حال بهبودی شما جلوگیری کند.
- سیگار خطر لخته شدن خون را افزایش می دهد.
سیگار خون شما را غلیظ می کند. این کار عبور خون از طریق رگهای خونی شما را دشوار تر میکند، اگر سیگاری هستید، خون غلیظ خواهد بود. در این صورت خطر ایجاد لخته خون در پاهای شما را افزایش می دهد. اگر یک لخته خون از پاهای شما به قسمت دیگری از بدن شما منتقل شود، می تواند باعث حمله قلبی، سکته مغزی یا آمبولی ریه (لخته شدن خون در ریه) شود.
- سیگار خطر ابتلا به عفونت را افزایش می دهد.
خون شما حاوی سلول هایی به نام نوتروفیل است که به مبارزه با عفونت کمک می کند. سیگار کشیدن باعث می شود این سلول ها بخشی از قدرت مبارزه با عفونت خود را از دست بدهند. همچنین می تواند شانس ابتلا به عفونت بعد از جراحی را در مقایسه با افراد غیر سیگاری دو برابر کند. مصرف سیگار بعد از جراحی، نه تنها بهبودی شما را کند می کند، بلکه ممکن است نیاز به مصرف آنتی بیوتیک، انجام جراحی دوباره یا سپری کردن زمان بیشتری برای بهبود در بیمارستان داشته باشید.
- سیگار باعث افزایش التهاب و گاهی درد می شود.
مواد شیمیایی موجود در سیگار می تواند میزان التهاب یا تورم را در سراسر بدن افزایش دهد. پس از جراحی چاقی، این تورم اضافی می تواند یکی از عواملی باشد که افراد سیگاری نسبت به افراد غیر سیگاری درد بیشتری را تجربه کنند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.